Ostin kesällä tehdyltä Nykin reissulta vihdoin kauan kuolaamani UGG Bootsit. Suomessa hintalappu on minusta ollut aina karmaiseva, mutta Nykistä kengät irtosi outletistä yli puolet halvemmalla.

Ai että näillä ei varpaat palele! Tuli testattua poposet niillä taannoisilla liki 30 asteen pakkasillakin ja jos kaikki muu paleli vaatekerroksissa huolimatta, niin jalat ei ainakaan!

_MG_1712.jpg

Valitsin omat kenkäni puolikkailla varsilla. Vierastin ennen tuota nappikoristetta, mutta kyllähän se tuo kivasti ilmettä näihin muutoin aika muodottomiin töppösiin. Tykkään lisäksi karvareunasta, joka pilkottaa sekä kengänsuusta että nappikoristeen molemmin puolin.

_MG_1710.jpg

_MG_1714.jpg

Mitkään vesikelin kenkulit nämä ei ole ja aika arat märälle muutenkin. Varsinkin tyttären kenkiin on tullut katusuolasta valkoisia rantuja, ihan kuin hometta. Täytyykin alkaa metsästää UGG Bootsien hoitoaineita ja harjaa. Toistaiseksi ollaan pärjätty kotikeinoin, mutta ajattelin hommata näille kengille nimenomaiset aineet. Jokin suoja-ainekin on ihan ehdoton!

Talven soisi vielä jatkuvan. Minusta helmikuukin on vielä ihan täysi talvi! Me ollaankin lähdössä lauantaina lemppari-talviurheilulajin pariin, eli skimbaamaan! Jipii!