Joulukuusi tuli kotiin viikonloppuna. Se menee kyllä juuri niin kuin mies sanoi - joulukuusi on joulun kruunu, se tuo sen viimeisen silauksen kotiin.

_MG_1102.jpg

_MG_1106.jpg

Tänä vuonna kuusi sai vain valkoista ja hopeaa ylleen. Tänä vuonna puuksi valikoitui myös aiempaa pienempi kuusi. Näyttäisi siitä pari oksaakin puuttuvan ja runkokin on vähän kiero, mutta muuten se on vallan ihana!

_MG_1209.jpg

_MG_1196.jpg

Vielä kun joku joulu löytäisin ihanan korin tuon jalan piilopaikaksi.

Onpa ihana tulla kotiin, kun voi ihan ensimmäiseksi sytyttää kynttilät kuuseen. Samoin aamulla herätessä. Tulee niin ihanan jouluinen olo. Jalokuuset eivät juuri tuoksu, mutta tällä nuhanenällä en haistaisi mitään muutenkaan. Tänään menin töihin tärkeään palaveriin heti aamusta ja sen jälkeen minut passitettiin takaisin kotiin sairastamaan. Ihan maailmanlopun flunssa päällä! Vielä kerkeää jouluksi paranemaan, joskin kuumemittari näytti olevan ainakin tältä illalta vähän eri mieltä.

Joko teillä on kuusi kotona?