Olen parina viime päivänä potenut jotain sisustuksellista kriisiä - niin, ne on näitä first world -ongelmia.

Joskus tökkii omassa huushollissa kaikki. Kaikki tuntuu jotenkin nuhjuiselta, niin nähdyltä ja kaipaa muutosta jokaiseen asiaan. Kaapit on täynnä tyynynpäällisiä, maljakoita, kynttilänjalkoja ja kauniita sisustusesineita, mutta mikään ei sytytä. Päätös valita uusi sohvapöytä tai keittiön ruokapöytä on tällä hetkellä elämäni suurin ongelma. No, ihan noinhan se ei mene, mutta blogimaailmassa tämä lähentelee jo massiivisen kriisin mittasuhteita.

_MG_9886.jpg

Kun tekee koko ajan mieli tehdä jotain luovaa, muokata, keksiä uutta, piristää ilmettä ja tuunata, on välillä hankala todeta, että joskus nykyinen on ihan hyvä. Mutta kun pää pursuaa ideoita ja mieli täyttyy inspiroivista sisustuskuvista, joita Pinterestin liikakäyttö aiheuttaa, tekee mieli myllätä koko huusholli uuteen uskoon! Parasta on kuitenkin miettiä rauhassa isompia juttuja - kuten vaikkapa näitä pöytäasioita ja sisustaa pienillä jutuilla. Niillä saa usein jo sammutettua suurimman janon.

Kaunista sunnuntaipäivää.