Syksyä on kiva tuoda kotiin erilaisten kukkien ja somisteiden muodossa ja tähän aikakauteen sopii loistavasti lähestyvän Halloweenin hengessä myös kurpitsat. Ja vaikka ne väriltään onkin tosi herkullisia, varsinkin lautasella kurpitsakeiton muodossa, ei ne oikein ainakaan omaan sisustukseeni sovi sellaisenaan.

Halusin kuitenkin juuri kurpitsoita somisteeksi, ne kun on niin kauniin muotoisiakin kaikkinensa. Alkuperäisestä väristä viis, spray-maalilla saatiin nämäkin sisustukseen sopivaksi.

_MG_9611.jpg

_MG_9595.jpg

Ihan ruoanlaittoon tarkoitettuja kurpitsoita en raaskinut käyttää, vaan etsin nimenomaan noita pieniä koristekurpitsoja tähän tarkoitukseen. Ne ovat kooltaankin parempia somisteeksi, kuin ne pään kokoiset hurjat talvikurpitsat, joita kaupat tällä hetkellä pursuilee.

_MG_9607.jpg

Suhuttelin valkoisen mattasprayn pintaan pari kertaa ja näin sukeutui näistäkin kurpitsoista - jos ei nyt Tuhkimon vaunuja, niin ihan kelpo koristeita!