Syksyisillä kaduilla on kiva kiitää uusilla kengillä. Ostin kesäkuussa New Yorkista kauan kuolaamani Michael Korsin musta-kultaiset tennarit, mutta vasta nyt ottanut niitä pikkuhiljaa käyttöön. Mitkä kaunottaret nämä onkaan! En yleensä lämpeä mistään käärmeennahkakuosista, mutta näissä kultaisin yksityiskohdin koristelluissa kengissä tuo ei haittaa - päinvastoin! Antaa vähän särmää lisää.

IMG_8232_2.jpg

Kivaa touchia tuo etupuolelle pienet MK-kirjaimet läpässä sekä nauhojen kultaiset metallipäät.

IMG_8236_2.jpg

Ehkä ulkonäköäkin parempi puoli on käyttömukavuus. Kengät ovat super kevyet ja super pehmoiset jalassa, kuin pilvien päällä kävelisi! Pohjassa on hyvä muotoilu kärjen taipuessa ylös ilmaan, jolloin askeltaminen tuntuu luonnolliselta ja kenkä tukee jalan normaalia liikettä töksäyttämättä vastaan. Materiaali ei myöskää hiosta ja kengän päällä oleva "harsomainen" kangas hengittää.

IMG_8235_2.jpg

Näillä jaksaa tarpoa mm. rankan messupäivän vailla mitään ongelmia! Minulla on korkea holvikaari jalkapohjissa ja jalat kipeytyvät helposti kaaren kohdalta. Varsinkin jollain lättäpohjilla tarpoessa, kuten ballerinat. Silloin on pakko mennä portaan reunalle tai kynnyksen päälle seisomaan, jotta kaaren alle saa tuntumaa ja vähän venytystä. Näillä tennareilla ei ole tullut jalat kipeäksi!

Ja sanoinko jo, miten mageet ne mielestäni on...?!

So in love with these! <3