Jos minun pitäisi nimetä yksi lemppari-huonekalu kodistamme, olisi aika tiukka valinta pianon tai vanhan liinavaatekaapin väliltä. Molemmat edustavat 60-lukua ja funkkistyyliä. Liinavaatekaappi toimii tänä päivänä astiakaappina olkkarissa ja se vetääkin sisäänsä aimo kasan maljakoita, kristallilaseja, kulhoja ja kuppeja.

Kaapin päälle on ihana rakennella erilaisia asetelmia ja nyt minua viehättää taas klassinen musta-valkoinen yhdistelmä.

IMG_6602.jpg

Tykkään kovasti myös sekoitella eri tyylejä ja asetelmassa onkin sulassa sovussa halpaa massatuotantoa ja designia; henkkamaukan halpismaljakko, tanskalainen design-valaisin ja Ikean kehyksissä oleva Desenion ihanaakin ihanampi New York -printti. Yhdessä ne muodostavat mielestäni kauniin ja kepeän kokonaisuuden ja valkoiset neilikat antavat viimeisen silauksen koko hommalle.

Tuollainen kolmen tavaran asetelma onkin aika tehokas. (Lisää muuten asetelmien teosta voit lukea täältä!)

IMG_6604.jpg

Kuvat on otettu ilta-auringossa, tuohon nurkkaukseen paistaa illan viimeiset säteet.

IMG_6601.jpg

Onpa muuten helpottavaa, että To Do -lista kotona vielä tehtävistä rästihommista ennen yo-juhlia lyhenee yksi asia kerrallaan. Ihan pian voin esitellä teille uuden ilmeen saaneen keittiön! Jee!