Nyt on lyöty kalenteriin seuraava Nykin reissu! Lennot on ostettu ja hotellikin varattu, joten nyt enää odotellaan kesäkuuta!

Lennot löytyi netistä edulliseen hintaan. Minulla on tapana aina hieman kytätä ja etsiä sopivia aika kauankin ja nappaan sitten kiinni, kun hyvät löytyy. Finnairin suorat lennot olisivat maksaneet ihan älyttömästi, käytännössä puolet enemmän kuin välilaskulla olevat, joten tällä kertaa lennämme yhden pysähdyksen taktiikalla Lontoon kautta. Lentoyhtiönä ekaa kertaa Virgin Atlantics, joten mielenkiinnolla odotan minkälainen yhtiö on.

IMG_1539.jpg

Majoitukseksi valikoitui tälläkin kertaa hotelli. Tsekkailin Airbnb:täkin, mutta hotelliin silti päädyimme. Viimeksi asuimme Times Squaren vieressä 46th Streetillä keskellä Midtownia ja alunperin kaavailin tälle reissulle majapaikkaa alempaa Chelseasta, mutta hyväntuntuinen ja sopivan hintainen hotelli löytyikin sitten 32th Streetiltä, eli vain vähän alempaa kuin viimeksi. Majapaikan sijainnilla ei juurikaan ole väliä, metrolla kun hurauttaa kätevästi minne päin Manhattania vain!

Viime reissun teimme miehen kanssa kaksin, mutta tällä kertaa matkustamme tyttären kanssa. Reissu on hänen ylioppilaslahjansa, joten paree siis saada se lakki päähän 4.6.!! :) Karttaan olen ympyröinyt hotellin sijainnin. Jos hyvä tuuri käy, ikkunasta näkyy Empire State Building. Olen taas ihan intoa täynnä päästessäni tuohon upeaan kaupunkiin, joka ei todellakaan koskaan nuku!

nyc.jpg

Viimeksi olimme Isossa Omenassa talvella, satoipa siellä luntakin ja pakkastakin oli parhaimmillaan -10. Nyt taitaa luvassa olla aika kuumat paikat...! :)

Ennen Nykin reissua minulla on luvassa kuitenkin yksi matka tässä välissä, mutta tähän palaan vielä lähemmin!

Onko teillä jo kesälomareissuja suunnitteilla?