Viimeiset korunat piti tuhlata Prahassa jonnekin ja niinpä piipahdin taksia odotellessa HM Home myymälään ja sieltä sitä trendikästä vihreää väriä sitten lähti mukaan kotiin. Ensiksi ajattelin noita olkkariin, mutta makuuhuoneessa tuo rauhallinen vihreä tuntui vielä paremmalta.

IMG_5179.jpg

IMG_5194.jpg

Olen oppinut petaamaan. Tai lähinnä olemaan petaamatta :) Nykyään vain heitän peitot sängyn päälle, samoin viltin. Tyynyistä muodostuu rento kasa sängynpäätyyn ja yleisilme onkin yhtäkkiä militanttisesta taiputumuksestani poiketen huoleton ja kutsuva.

Pallovalot ripustin taas pyykkpojilla verholistaan. Ne on kyllä tosi kivannäköiset tuossa killuessaan, varsinkin ilalla ollessaan päällä.

IMG_5196.jpg

Yöhyllyllä, pöydäksi kun tuota ei voi kutsua, on elintärkeät huulirasva ja käsivoide. Kirjaa luen joka ikinen ilta, aika usein englanninkielisiä. Tällä hetkellä työn alla on Techbitch -niminen chiclit, jota kuvaillaan sanoilla Social Network meets Devil wears Prada. Aika osuva kuvaus ja kirja onkin kivan koukuttava media-alan hömppä.

IMG_5181.jpg

Makkarimme on tosi pieni ja niinpä olen yrittänyt pitää värimaailman vaaleana ja raikkaana. Tuoreet kukat tuovat ihanaa fiilistä ja tähän aikaan vuodesta suosikkejani on ehdottomasti sipulikukat; helmililjat ja krookukset.

Kirjat, joita omistan vain lähinnä pokkareina, haluaisin valkoiseen kirjakaappiin lasiovien taakse. Kaappi saisi olla vähän sellainen romanttishenkinen ja ovet kuin vanhat ikkunaruudut.. Se sopisi kirjakaapiksi täydellisesti. Tilaa ei kuitenkaan tällä haavaa kirjakaapille ole, joten pieni määrä asustaa makkarin avohyllyssä, loput yläkaappeihin sullottuna. Ehkä joskus minulla on vielä oma pieni kirjastoni. :)