Kävelimme Prahan yhdellä suurimmista ostoskaduista Na příkopělla Korsin myymälän ohitse ja jäin ihastelemaan ikkunoita. Mies patisti sisään. Haistoin tässä heti jotain outoa. Sanoin etten ole ostamassa mitään, mutta mies tuumasi, että ainahan voisi silti sisällä käydä. Vielä oudompaa...

IMG_5089.jpg

Niinpä kiertelimme tyttären kanssa myymälää, tsekkailimme laukkuja ja ihastelimme kenkiä. Sitten pysähdyin kellovitriinin luokse, onhan Korsin kello pyörinyt ostoslistallani jo parin vuoden ajan. En itse asiassa ole koskaan sovittanut Korsin kelloja, joten annoin myyjän laittaa kellon ranteeseeni. Suureksi pettymyksekseni huomasin, että ainakin se isolla kellotaululla varustettu versio ei tule koskaan koristamaan rannettani. Minulla on aivan onnettoman pieni ranne, siis muutaman sentin leveä kuin pienellä lapsella ja voitte kuvitella miltä suuri kello siinä näytti. Naurettavalta suorastaan!

Koska myyjä oli ammattitaitoinen myyjä, hän tarjosi heti tietysti jotain muuta katseltavakseni nähtyään itsekin, että kello ei todellakaan sovi minulle.

IMG_5086.jpg

IMG_5095.jpg

Yhtäkkiä rannettani koristi upea, kristallein koristeltu kultainen rannekoru liukulukolla. Ihastelin sitä sydän sykkyrällä, koru oli niin elegantti ja niin upea! Ja niin mies sitten käski laittaa sen pakettiin. <3

IMG_5136.jpg

IMG_5140.jpg

Jaiks! Se on niin upea! Juurikin tyyliäni - yksinkertainen, siro ja kaunis. <3 Käytän korua oikeassa ranteessani, mutta näitä kuvia varten se oli laitettava vasuriin, muuten ei olisi kamera pysynyt hyppysissä.

IMG_5098.jpg

Korussa on kova, puoliympyrän muotoinen osa, joka lepää ranteen päällä. Se on ihan aavistuksen leveä minulle, mutta ei häiritsevästi. Loppuosa on löysää ketjua, jota pitkin lukko kulkee portaattomasti.

IMG_5129.jpg

IMG_5130.jpg

Laitoin korun käteeni ensimmäistä kertaa eilen ja vähän väliä huomaan katseeni hakeutuvan koruun. Kuvat eivät valitettavasti anna korulle lainkaan oikeutta, se on kyllä yksi kauneimmista, joita olen koskaan omistanut. <3

IMG_5131.jpg

Joskus nuo miehet osaa todellakin yllättää ihan totaalisesti...! <3