EDIT. ARVONTA PÄÄTTYNYT!

Jouluinen arvonta on nyt paikallaan, jos koskaan!

Lupailin aiemmin, että jos 200 tykkääjän määrä blogini Facebook-sivuilla täyttyy, järjestän jotain kivaa teille ihanat lukijani! Nyt olisikin sitten hyvä aika lunastaa lupaus! Käväisin yhdessä lempiputiikissani, Nougatissa, jossa ihastelen aina vain ihania Tine K:n tuotteita. Voi, jos olisin miljonääri, ostaisin koko kaupan tyhjäksi! Mukaan ihanan tunnelmallisesta putiikista tarttui teillekin pieni jouluinen paketti:

tinek_arvonta.jpg

Tine K:n pehmoinen keittiöpyyhe, jouluinen Christmas tuoksukynttilä sekä ihana Love -paperipussukka moneen eri käyttöön.

 

Arvontaan voit osallistua näin:

1 arpa jokaiselle tähän postaukseen kommentin jättäneelle.
Lisäarvan saat, jos olet blogini Facebook-sivun tykkääjä. Jos et vielä ole – kipaise äkkiä tykkäämässä, niin saat tuplamahdollisuuden!

Muistathan ilmoittaa kommentissa monella arvalla osallistut. Jätäthän myös toimivan sähköpostiosoitteesti sille varattuun kenttään (ei näy julkisesti), jotta saan sinut kiinni voiton osuessa kohdallesi. Ilmoitan voitosta sähköpostitse.

Jätä kommenttisi viimeistään 14.12 niin kerkeän postittaa paketin sinulle vielä jouluksi vaikkapa pukinkonttiin!

Onnea arvontaan <3