Hyvää Itsenäisyyspäivän iltaa.

IMG_4087.jpg

Arvokas juhlapäivä, jota me juhlistimme nukkumalla pitkään, ihailemalla myrskytuulessa liehuvaa sini-valkoista lippua ja viemällä iltapäivällä haudoille kynttilät. Erityisterveiset lähti yläkertaan itsenäisyytemme puolesta taistelleelle sotaveteraani-vaarilleni. En mitenkään pysty ymmärtämään tällaisena päivänä järjestettyjä mielenosoituksia, mutta ei mennä siihen nyt...

IMG_4088.jpg

IMG_4093.jpg

Hyvä ruoka on myös aina juhlapäivien kruunu ja pitihän se kattauskin toki teemaväreihin sopivaksi tehdä. Ihan puhdasta sinistä ei löytynyt servietti-varastostani, joten nyt mentiin vähän enemmän petrolinsävyisellä, mutta ajatushan se on tärkein. Jouluruusuni alkoi vetelemään viimeisiä, joten leikkasin vielä hengissä olleet kukat pieniin maljakoihin pöytää somistamaan.

IMG_4094.jpg

IMG_4097.jpg

IMG_4101.jpg

Sytytin vanhan perinteen kunniaksi ikkunaan kaksi kynttilää palamaan.

Linnan juhlat ovat myös ihan ykkösjuttu, jota katsotaan joka vuosi. Taidanpa keittää glögit ja nauttia hyvän ystävän tuomasta Rooman tuliaisesta - hän oli sullonut matkalaukkuun näkemänsä gluteenittoman italialaisen kakun ja toi sen minulle äsken! Kyllä lämmitti sydäntä!

IMG_4109_2.jpg

Huomenna palataan taas kylppäriasioiden pariin, nyt toivotan kaikille hyvää Itsenäisyyspäivän iltaa. <3