On varmasti käynyt selväksi, että meillä tykätään tehdä hyvää ruokaa, kestitä vieraita ja kattaa pöydät koreaksi.

Arkisin syömme nimensä mukaisesti arkisesti - lautaset ja lasit pöytään ilman serviettejä sun muita tilpehöörejä, joskus perjantaipizza nautitaan sohvalla telkkarin edessä. Mutta heti kun joku muu tulee pöytään oman kolmihenkisen perheemme lisäksi tai kyse on juhlapäivästä, kattaan pöydän aina kauniisti. Yritän myös aina keksiä jotain uutta, ettei tulisi katettua aina samalla tavalla.

IMG_3559.jpg

IMG_3563.jpg

Tykkään kovasti tuoda luontoa myös kotiin sisälle ja se idea taipuu hyvin myös kattauksiin, vai mitä sanotte näistä ihanista jäkäläkynttilöistä tai puolukanvarsista? Tuo jäkälän harmahtavan vihreä sävy on kyllä niin kaunis.

IMG_3521.jpg

IMG_3550.jpgRyppyinen pellavaliina tuo kattaukseen kodikasta rentoutta ja pitkät kynttilät juhlallisuutta.

Tykkään yhdistellä eri materiaaleja ja tyylejä keskenään niiden luomien kontrastien takia - betoniset kynttilänjalat, pehmeä pellavainen liina ja kristalliset viskilasit tuikkukippoina. Tuikkukippojen alusena on muuten keittiön vanha seinälaatta, jonka päällystin marmorikuvioisella dc-fix kalvolla. Onneksi säästin noita pienen läjän.

IMG_3541.jpg

IMG_3554.jpg

Ruokakin maistuu paremmalta, kun puitteet on kunnossa!