Muutaman päivän blogihiljaisuus on johtunut 1. adventtiviikonlopun menoista; perjantaina juhlittiin työpaikan pikkujouluja ja eilinen ja tämä päivä on mennyt mukavasti rautakauppoja kierrellessä! Kylppärihomma on lähtenyt nopeasti liikenteeseen, edes päivitystä suunnitteluvaiheesta en kerennyt tekemään, kun jo ryhdyttiin hommiin. Se menee nimittäin vähän niin, että kun mies innostuu jostain, niin sitten mennään eikä meinata!

IMG_3967.jpg

Mehän emme nyt siis lähde mega-kalliisiin kylppäriremppoihin, vaan päätimme kohentaa ilmettä muutoin. Olemme jo vaihtaneet haljenneiden käsienpesualtaiden tilalle uudet, meiltä kun oli molempien vessojen altaat rikki. Mies yllätti putkaritaidoillaan ihan täysin! Ei mennyt kauaakaan, kun homma oli tehty!

Nyt asennellaankin jo kylppäriin uusia kalusteita, kun tilaan haluttiin tuoda vähän enemmän kodinhoitohuonemaista ilmettä ja toimintoja. Näihin palaan myöhemmin, nyt kuitenkin oli tarkoitus esitellä kodin jo melko jouluista ilmettä ja yksityiskohtia.

IMG_3962.jpg

Kävin tonkimassa vähän joulukoristelaatikoita eilen ja hakemassa puutarhamyymälästä jouluisia kukkia kotiin. Mukaan valikoitui valkoinen amaryllis ja ihanan pieniä ja suppuisia hyasintteja.

Jokaiseen kodin ikkunaan on laitettu myös valokoristeet. Jos pimeys valtaa maat ja mannut jo kello neljältä päivältä, jokainen valonlähde on elintärkeä!

IMG_3985.jpg

Tein taas mummini vanhaan kakkuvuokaan hyasinttiasetelman. Pidin tuosta viime vuonna tosi paljon!  Viime vuonna kotona oli paljon sellaisia kivoja juttuja, jotka aion myös tänä vuonna toteuttaa. Miksi vaihtaa hyväksi havaittuja?

IMG_3980.jpg

En yleensä pidä tontuista, mutta jokin tässä hahmossa oli niin sympaattista, että se oli pakko ottaa kaupasta mukaan. Nyt se istuu pienen männyn vieressä eteisen penkillä.

IMG_3953.jpg

Tänään kuuntelin ekan kerran Michael Bublen joululevyä tai joululauluja ylipäätään. Tuli niin mukava ja leppoisa olo. Sellainen olo tulee vain joululauluista. Harmikseni iPodini taitaa olla sanomassa sopparia irti... Olen pulassa, jos se vekotin lakkaa toimimasta.

Illalla täällä keitellään glögit ja poltellaan ekaa adventtikynttilää. Niin, ja asennetaan niitä kalusteita. :)

IMG_3865.jpg

Kivaa iltaa kaikille!