Olen nopeasti kyllästyvää sorttia. Haluan usein vaihtelua, ainakin mitä tulee sisustamiseen. Onneksi ratkaisujen ei tarvitse olla kalliita ja useimmiten vanhoja, kotoa löytyviä tavaroita uudella tavalla yhdistelemällä saa ihan uudennäköistä ilmettäkin. 

IMG_3105.jpg

Keittiö kaipasi pientä piristystä ja sitä tuli nopeasti välitilaan vaihtamalla muutama esine ja tuomalla kokonaisuuteen kaunis printti. Yrtit tuo heti ihanaa kotoisuutta ja vehreyttä keittiöön. Useimmiten minun keittiössäni rehottaa lempiyrttini timjami.

Tuo rautatanko taipuu kyllä moneen! Poistin siitä roikkumasta ison mustan korin ja tilalle laitoin pari pienempää rosterista. Isosta korista tuli hyvä säilytyspaikka blenderille ja pikkutavaroille. Taustalla on Deseniolta* yhteistyön merkeissä saamani Bon Appetit -printti. Sopii hyvin aiheeseen ja nivoo tavarat korissa paremmin yhteen.

IMG_3107.jpg

Keittiö-eteis-akselilla on tänään tapahtumassa uutta. Lampsin eilen K-Rautaan maaliosastolle vähän maaleja sävyttelemään. Maalauspuuhiin en enää eilen jaksanut ryhtyä, kun oltiin ensin vedetty itsetehdyt intialainen ruoka ja tyttären väkipakolla vaatimat pirtelöt huiviin. Sohva tuntui eilen kutsuvammallta, mutta tänään viuhuu maalisuti!

Mies ei ollut ihan yhtä innoissaan, mutta minäpä se olenkin se meidän perheen maalarimestari.

IMG_3110.jpg

Minä heitän ihan just yön yli kulhossa nousseen leipätaikinan uuniin. Aion nauttia uunituoretta leipää reilusti voin kera ja höyryävän kuumaa kaakaota aamiaiseksi. Sitten jaksaa maalailla!

Mitä teidän sunnuntaihin kuuluu?

 

*Yhteistyössä Desenio