On kyllä uskomatonta, miten vaikeaa on valita/löytää kiva matto kotiin! Minä tyttö se olen kova pohtimaan näitä mattoasioista ja taas on tutkittu netin syövereitä ja mietitty minkälainen matto voisi tulla meidän kotiin.

Kiitos muuten edelliseen reklamaatio -pohdintaan osallistuneille, kannustuksestanne otin yhteyttä Askoon ja he lupasivat hyvittää tuotteen 100%:sesti minulle takaisin. Otan ilolla rahan vastaan, sillä nyt voin sijoittaa sen uuteen mattoon ja tokihan tästä tulin myös hyvälle mielelle jo ihan asiakaspalvelun takia.

Olen löytänyt muutaman kivan vaihtoehdon, joiden väliltä pohdin mikä matto meille voisi tulla. Tähän tarvitsen kuitenkin vähän teiltä taas vinkkejä...!

matttokollaasi%201.jpg

Alla kaksi mielenkiintoista mattoa. Kotimainen Forme ja Pikselimatto on hurjan raikas ja super graafinen. Toisaalta taas viehättää House Doctorin Block-maton ilme, siinä on jotain ihanaa kotikutoisuutta hapsuineen.

Alla pari vaihtoehtoa hieman itämaisista fiiliksistä, joita tarjoilee Hobby Hallin kaksi vahvasti marokkolaisissa tunnelmissa olevat Marrakesh ja Pluto. Keskellä aina yhtä ihana Annon Pandora. Jäin kuitenkin näiden kohdalla miettimään, että onko suurin itämais-villitys jo ohitse ja onko Pandora jo kenties blogi-maton maineessa ja liikaa nähty...?

mattokollaasi%202.jpg

Hjälp! Minkä maton sinä näistä meille valitsisit?


Kuvat lainattu linkkien takaa.