Olen ihastellut jo pari vuotta rennosti lattialle heitettyjä korikasseja, joista pursuaa pehmeitä vilttejä ja huopia tyynyineen. Siinä on jotain tosi kodikasta sinnepäin meininkiä.  

IMG_2472.jpg

Korikassit itsessään ei ole kuitenkaan oma juttu, en käyttäisi sellaista ehkä muuten alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan, eli kassina ja sen käyttöaika on kuitenkin mielestäni vain ja ainoastaan kesällä. Niinpä päädyin ihan koriin, jonka käyttöä mietin pariinkin eri tarkoitukseen, jos tekstiilisäilyttäminen kävisi tökkimään. Menisihän tuo vaikkapa lehtikorina tai pyykkikorinakin tai se voisi seistä vaatekaapin pohjalla pieniä laukkuja tai vöitä tai muita asusteita sisällään pitäen. Eli siis harkittu ostos, vai mitä? :)

IMG_2463.jpg

Nyt tuo kori on olkkarissa terassinoven nurkassa. Siitä on helppo napata lämmin viltti ulos kaveriksi, jos vilu iskee. Värisävyä mietin hetken, tuo ihastumiseni pieniin ripauksiin puunväriä ei todennäköisesti ole kovin pitkäkestoista, mutta ainakin toistaiseksi se on tuonut kivaa lämpöä muutoin musta-valko-harmaaseen kotiin. Tuota samaista vesihyasinttia meillä onkin jo tablettien muodossa, joten valmis pari materiaalipuoleltakin siis löytyi.

IMG_2467.jpg

IMG_2476.jpg

Kori löytyi HM Home myymälästä. Katselin koria jo viimeksi sillä silmällä, mutta jäi ostamatta. Se jäi kuitenkin vaivaamaan ja päätin sittenkin mennä ostamaan sen ja onneksi menin tänään, sillä vein myymälästä viimeisen kappaleen, joka toimi osana esillepanoa.

Meidän kodissa on pehmoista ja pörröistä muuallakin, kuin korissa. Suorastaan naurattaa aina tuo meidän vanha herra. :) Aina kamala valitus, kun otan kameran esiin ja saa komentaa pois kuvista, jos ei halua kuvata vain pelkkää hauvelia. Hän siis tulee eteen joka kuvaan valittamaan, että pane pois se kamera! Harvoin herrasta saa kuvia, jossa ei ole suu auki valittamisesta, mutta tällä kertaa suostui ihan poseeraamaan. <3

IMG_2480.jpg

Pehmoista ja pörröistä iltaa siis kaikille teille muillekin :)