Kesäisten päivien, vähän harvassa kun ne ovat tuntuneet olevan, kunniaksi on ollut kiva testailla uutta Muurikka-grilliämme mahdollisimman monipuolisesti. Niinpä heitimme parillapannulle pizzat ja voi että mikä rapeus tuli pohjaan! Siis niin hyvää ja ihana savunmaku tuli pizzaan myös! Kypsennysaika oli lyhyt, vain n. 5-6 minuuttia. Juustoraaste ei sulanut ihan samalla tavalla kuin tavis uunissa, eikä täytteetkään saaneet väriä, mutta pizza tuli todella tulikuumaksi ja mainitsinko jo sen pohjan rapeuden...? ;) Tätä teemme uudelleenkin!

IMG_2127.jpg

Jälkkäriksi kesään sopien tietenkin mansikkakermakakku. Minä korvaan vilja-allergikkona mielelläni perus kakkupohjat, vaikkakin gluteenittomia olisikin, marengilla ja koska olin myös laiskalla tuulella, ostin marenkipohjat valmiina, vatkasin kerma väliin ja päälle ja heitin tuoreita marjoja täytteeksi. Ah, nam!

IMG_2128.jpg

Pari aurinkoista päivää on takana ja terassilla istuessa on tullut ihan hiki! Ihana aurinko!! Kunpa huominenkin olisi vielä kaunis päivä, niin loma saisi kivan lopetuksen.

Kohta suuntaamme pitkästä aikaa leffateatteriin uusinta Mission Impossiblea katsomaan. Tänä kesänä onkin katsottu ennätysmäärä leffoja mm. Netflixistä, kiitos sateisten päivien ja iltojen. Hämärät illat ovat jo saaneet ainakin meikäläisen sytyttelemään kynttilöitä...

Kivaa elokuun ensimmäistä iltaa iltaa kaikille!