Paukuttelin henkseleitä eilen vähän ennenaikaisesti todetessaani, että flunssa on hellittämässä otettaan. Toisin kävi. Oli pakko kääntyä lääkärin puoleen ja hyvä että menin, sillä näihin oireisiin ei riitä enää teen litkiminen ja lepo, vaan tarvittiin antibiootteja streptokokkien nujertamiseen. Pöh. Päivät kotona levätessä sen kun jatkuu ja sekös jos joku alkaa pikkuhiljaa nyppiä. Salillekaan ei ole asiaa ennen ensi viikkoa. Tupla-pöh. Olen tosi huono vain makoilemaan ja lepäämään laakereillani, mutta nyt on pakko. Tämä voi helposti venyä viikkokausien sairastamiseksi ja sitä ei tietysti kukaan halua, varsinkaan tässä kesälomien kynnyksellä.

IMG_1862.jpg

Koska makoilu alkaa pidemmän päälle käymään selälle, olen haahuillut pitkin huushollia ja listannut mielessäni asioita, joita haluaisin kotona tehdä, siitä huolimatta, että suoritimme ison rempan viime kesänä ja koti on kaikin puolin valmis sisustuksineen päivineen. Nämä päivät saattavat osoittautua hyvin vaarallisiksi, ainakin jos mieheltä kysytään, sillä nyt on aikaa katsella jokaista koloa ja kohtaa sillä silmällä - aina sitä kaikkea uutta tekemistä ja upgreidausta löytää. Ja voi pojat, minähän olen löytänyt...

IMG_1870.jpg

Joskus se ei tarvitse kuin pientä hienosäätöä, joskus esim. maalia niskaansa ja jos vain kunto antaa myöten, taidan viikon loppupuolella tarttua maalisutiin ja antaa eräälle kalusteelle uuden pinnan. Ai vitsi, se tulee tuomaan niin paljon särmää huoneeseen ja muuttaamaan sen ilmettä kokonaan! Olenkin tästä jo tosi innoissani! 

IMG_1867.jpg

Valokuvaaminen sen sijaan ei kysy paljon energiaa ja tylsyyttä tappaakseni kuvailin takan päällä olevaa uutta (saako joku muka ne uudelleen kukkimaan?!) tällä kertaa valkoista orkideaani koiran mulkoillessa jaloissa. Ilmeisesti häiritsin taljalla makoilevan herran päiväunia.

IMG_1866.jpg

Eikö se olekin ihan uskomattoman kaunis?!

Heidi