Edessä on se viimeinen rutistus ennen lomia - kituviikko töissä. Se viheliäinen viikko, kun kaikki pitäisi saada reilaan, että voi hyvällä omalla tunnolla jäädä kesälomalle. Se viikko, joka tuntuu tosi pitkältä ja joka on ainoa asia, joka enää seisoo sinun ja loman välissä. Ajatukset on jo semisti kääntymässä väkisinkin lomamoodiin, keskittymiskyky alkaa olemaan minimissään ja vikat aamuherätykset tuntuu ihan mahdottoman vaikeilta.

Uskoisin, että perjantaina hymy hiipii kasvoille ihan tosissaan. Onhan edessä ihan mahtava, viiden viikon mittainen kesäloma! Jeee! :)

IMG_2004.jpg

Kesä on kyllä antanut hieman odotuttaa itseään. Kovia, tuulisia säitä ja sateita on riittänyt alkukesän aikana, eikä takapihalla kuki vielä yksikään kesäsukka. Surkeaa. Aion korjata tilanteen tällä viikolla vihdoinkin. Royal Designista tilaamani ruukut huutavatkin jo täytettä.

Onneksi pihamme havupuut ikivihreinä tuovat kotoisuutta, samoin villiviini ihanilla isoilla lehdillään. Periaatteessa tuo japanilaishenkinen pieni puutarhamme ei perinteisiä kesäkukkia kaipaisikaan, mutta kesäksi on ihana saada väriä pirteistä kukista ja kyllähän ne toki viihtyisyyttä lisää. Alunperin ajattelin kukkia tuohon mustaan, aidan seinään kiinnitettyyn ritilään, mutta tykkään siitä valtavasti ihan noin tyhjänäkin. Vähän kuin sellaisena tilataideteoksena :)

IMG_2000.jpg

Myös koiruli on saanut kesätukan trimmin myötä. Eläkeläispappa nuortui taas silmissä, eikä näytä yhtään 13-vuotiaalta. <3 Mun rakas karvaturri.

IMG_2008.jpg

Odotan jo kesäisiä hellepäiviä uudella terassilla. Päätettiin miehen kanssa laittaa homma pakettiin lopullisesti Turkin reissun jälkeen, eli ostaa uusi grilli ja puuttuvat kalusteet, öljytä terassi yksiväriseksi sekä viimeistellä kesäkeittiö. Ennen ei oikein keretäkään ja varsinkaan öljyämistä ei voi suorittaa, kun vettä on luvattu tällekin viikolle joka toinen päivä.

No niin, sitten ei kun hirveä tsemppi päälle, että saadaan vika työviikko kunnialla loppuun!

Onko muita lomansa aloittavia tai jo siitä nauttivia kuulolla?
Kertokaas vähän kesäsuunnitelmistanne! :)