Etsin jo jokunen viiikko sitten muutamista rautakaupoista ja puutarhamyymälöistä kivoja ruukkuja tai ruukuksi soveltuvia tulevaan pieneen ruukkupuutarhaani, mutta mitään ihmeellistä ei tullut vastaan. Kunnes näin bloginaapurini Miian blogissa Bottichelli -vadit!

No, siitä se idea sitten lähti...

Viime viikolla hain postista jättimäisen paketin ja sisältä paljastui 3 eri kokoista vatia. Niihin on tarkoitus istutella erilaisia kukkia ja tänä vuonna huomaan olevani erityisen ihastunut kaikkiin varrellisiin versioihin. Niitä onkin mielestäni tänä kesänä enemmän, tai sitten vaan kiinnitän niihin nyt erityistä huomiota.


ruukkupuutarha_.jpg

Varrellisia tähtisilmiä ja markettoja. Valkoisia kellokukkia, pinkkejä petunioita, vihreää murattia...
Enää puuttuu käynti puutarhamyymälässä. :)


Kukkakuvat Plantagenin, vadit Royal Designin sivuilta.