Takana on kolme, tosi intensiivistä koulupäivää. Huh. Koulupäivät osuivat juuri pahimpaan työruuhkaan ja pöydälle jäi vino pino hommia, jotka kasaantuvat edelleen, ennen kuin huomenna pääsen purkamaan niitä. Olenkin oppituntien aikana joutunut kirjoittelemaan sähköposteja ja hoitamaan pakollisia työasioita, jotka eivät vain ole voineet odottaa töihinpaluuta.

Pää on taas opinnoista täynnä ihan uutta tietoa! Onneksi luokalla on mainioita tyyppejä ja tosi monelta eri alalta, opimme varmasti paljon myös ihan toisiltamme!

IMG_1274.jpg

Kevät on ollut jotenkin ihan poikkeuksellisen kiireinen työrintamalla. Tosi monta isoa projektia on ollut koko ajan työn alla ja deadlinet peräjälkeen. Monta palloa on ollut ilmassa yhtä aikaa ja joskus on vähän kauhistuttanut pysyykö ne ilmassa! Odotankin ihan rehellisesti ensi viikkoa, sillä se on lyhyt, kiitos helatorstain. Keskiviikkona meillä on töissä kevään perinteinen työhyvinvointipäivä, johon olen suunnitellut tosi kivaa, luovaa ja rentouttavaa puuhaa. Loppuviikko onkin vapaata, sillä otin helatorstain jälkeisen perjantain lomaa. Pääsemme jälleen kesäkeittiöprojektin kimppuun ja ihan on jo sormet syyhynneet, kun pariin viikkoon ei ole tapahtunut mitään. Ei ole ollut vain aikaa ja energiaa.

Kotona sisustusasiat junnaa paikallaan nekin. Jotain kivaa piristystä olisi kiva saada olkkariin ja se hiton kattovalaisin on edelleen hankkimatta! Yritän ryhdistäytyä hetimiten.

Mitenkäs se maailma makaa teidän torstai-illassa? :)