Meillä on etupihalla ihan ikioma hanami, kun ihana kirsikkapuumme on kauniissa valkoisessa kukassa!

IMG_1454.jpg

IMG_1444.jpg

Se puhkesi täyteen kukkaan juuri äitienpäiväksi. Täydellinen ajoitus. Raasu sai vähän osumaa talvella, kun katolta pudotettiin lumia. Keskeltä katkesi paksuin ja korkein oksa, kuinkas muutenkaan, mutta onneksi se ei enää näy tuosta kukkien ja pian puhkeavien lehtien takaa. Eikö olekin muuten jännä, että puu tekee ensin kukat ja sitten vasta lehdet?

IMG_1453.jpg

Minä nautin pitkästä viikonlopusta ja menen vasta maanantaina töihin seuraavan kerran. Huomenna jatkuu pitkästä aikaa pihaprojekti. Jospa pääsisi rautakauppaan etsimään vähän kesäkeittiömateriaaleja ja saisi nuo viimeiset viheraluetyöt valmiiksi. Kuulostipa muuten suurelta tuo viheralue, kysehän on kuitenkin muutamasta viiden metrin suikaleesta, jotka ympyröivät terassia. Hommaa niissäkin silti on piisannut.

Tänään oli muuten ekat PT-treenit, niistä pian lisää...! Voin kertoa, että aika rankkaa oli, joka ikistä paikkaa särkee jo nyt - mitä se on huomenna tai ylihuomenna...?!

Näiden kuvien myötä kivaa helatorstain iltaa ja pitkän viikonlopun alkua!