Vappuaatto! 

IMG_1353.jpg

Kevät on tosi pitkällä! Ihan uskomatonta!

Me vietämme vappuaaton valmiissa pöydässä. Varasin perheellemme pöydän ravintolasta, eli mitään riehakasta vappuaattoa ei siis tänään ole luvassa, vaan ruoan jälkeen menemme kotiin valmistelemaan vappupäivän brunssia. Huomenna tulee nimittäin ystäviä kylään ja brunssi starttaa klo 12. Aika monenmoista herkkua olen pöytään kaavaillut, joten esivalmisteluja tarvitaan jo tänä iltana. Loput, kuten leivonnaiset teen heti aamulla, niin kaikki on varmasti uunituoretta!

IMG_1347.jpg

Kotiin olen aina vappuisin laittanut ilmapalloja ja serpentiiniä ja viime vuonna askartelemani vappuviiri pääsi sekin tänä vuonna uudelleen käyttöön olkkarin ikkunaan. Myös leikkokukkia, kauniin värisiä syreeninoksia, lempikukkiani neilikoita sekä tuo ihanan raikas vihreä jänönheinä (olikohan se sen niminen...?) lähti mukaan puutarhamyymälästä kotia koristamaan. Enää toivotaan huomiseksi jotain sääjumalten ihmettä, jotta brunssia voisi viettää takapihalla istuskellen.

IMG_1354.jpg

Sitten ei muuta kuin kuohuvat kylmään, vappunenä vinoon ja iloista mieltä!
Hyvää vappua kaikille! :)