Tyhjensin loppuviikon osalta kalenterini urheilusta. On tärkeää osata kuunnella itseään ja vointiaan ja tehdä päätöksiä siltä tuntumalta. Myös fyysisen jaksemisen osalta. 5-6 kertaa viikossa treenaaminen ilman pitkiä palautusaikoja ottaa osansa. Polvet ilmoittavat iltaisin olemassa olostaan ja treeni ei kulje ihan yhtä hyvin, kuin normaalisti. Puntti ei nouse, syke palautuu hitaammin ja vaikka mieli on virkeä, kroppa on väsynyt. Lähdinkin salin sijaan eilen Plantageniin ostamaan kauniita ja piristäviä kukkia kotiin ja loppuillan vietin saunanlauteilla ja sohvalla. Kroppa ilmoittaa selkeästi tarvitsevansa pari päivää lepoa. On osattava ottaa aikaa myös sille, vaikka rantakunnon metsästys onkin käynnissä. 

IMG_1281.jpg

Lilahtava orkidea näyttää upealta takan päällä. Katselin montaa eri väriyhdistelmää, mutta palasin koko ajan tuohon samaan väriin, joten sen sitten kiikutin kassan kautta kotiin. Takan päällä oli itseasiassa viime kesänä prikulleen samanvärinen orkidea, kun remonttimme valmistui. Muistan ostaneeni sen nimenomaisesti uuden takan päälle, sillä se kaipasi jotain kaunista kaverikseen. Olen vieläkin niin tyytyväinen tuohon viime kesäiseen urakkaan, jonka kotimme koki (tästä linkistä löydät kaikki remppa-aiheiset postaukset) ja valkoiset lattiat ihastuttavat joka päivä edelleen.

IMG_1285.jpg

Plantagenissa oli muuten upea valikoima erilaisia ruukkuja ja kasveja heti alkoi mielessä pyörimään ruukkupuutarhan perustamimen, jota olen uudistettavalle terassillemme kaavaillut. Uudet kalusteet  saapuivat eilen ja varsinkin pöytä oli vielä paremman näköinen, kuin mitä kuvat antoivat ymmärtää!

IMG_1286.jpg

 Onneksi on perjantai, parin päivän vapaa tulee taas tarpeeseen ja viikonloppu vietetäänkin rennoissa merkeissä. Tänään työpäivän jälkeen, jos sää vain sallii ja mies on nikkarointituulella, alamme tekemään lisäosaa terassille. Huomenna sen sijaan luvassa on koko päivän shoppailureissu tyttären kanssa. Mennään katsomaan vähän vaatteita, terassikalusteiden pehmusteita, ratsastustarvikkeita sun muita. Äiti-tytär laatuaikaa :) Sunnuntaina suoritetaan kansalaisvelvollisuus ja käydään äänestämässä.

IMG_1287.jpg

Tämän upean orkidean myötä, toivottelen kivaa viikonlopun alkua kaikille!

Heidi