Indiedaysin Blog Awards oli lauantaina ja mieleen jäi positiivinen kuva niin itse tapahtumasta kuin kaikista tapaamistani ihmisistä! Kuvasaldo jäi säälittäväksi, niin asukuvien kuin itse bileiden osalta, mutta tässä muutama jakoon.

Asua en kerennyt kuvata kokonaisuudessaan kotona rauhassa, ohessa siipan äkkiä räpsäisemiä kuvia, kun jaloissa oli jo ulkokengät ja naamataulun ilme kertoi lähtöhetken kiireestä. Saatte nyt tällaisen kengättömän ja päättömän kuvakollaasin. Tuo graafinen mekko siinä kuitenkin näkyy ja sehän se pääasia on. Se oli muuten tosi kivantuntuinen päällä. Helmakin oli juuri passeli, yhtään lyhyemmässä en olisi enää tuntenut oloani kotoisaksi, sillä pieni kellomaisuus piti helman koko ajan irti sääristä ja lisäsi samalla tuntua helman lyhyydestä.

kollaasi.jpg

Itse en siis päässyt osallistumaan päivätapahtumaan lainkaan, pienellä kiireellä kerkesin kaupunkiin etkoilemaan kuudeksi ja ilta alkoikin viinilasillisella Tornin Ateljee Barissa. Me tähtäsimme seurueen kanssa itse gaalaan heti seitsemän jälkeen ja tila täyttyi kahdeksaan mennessä juhlatamineisiin pukeutuneista nuorista ja kauniista ihmisistä - ikäjakauma näytti painottuneen selkeästi +20 akselille, joskin meitä +30 -ikäisiäkin oli paikalla reilusti.

Ruoka oli tarjolla vähän hassusti keskellä tanssilattiaa, enkä kovin paljon nähnyt kenenkään siellä käyvän, itsekin jätin ruokatarjoilun väliin. Juomaa oli tarjolla viinistä Fresitaan ja ilmeisesti joitain drinksujakin. Oman iltani tekikin kaikki upeat bloggaajat, joita sain illan aikana tavata! Niin moni sai illan aikana kasvot ja äänen ja oli ihana huomata, että blogeista välittynyt tunne kirjoittajasta oli ollut ihan oikea. Kemiat meidän välillä toimi myös livetilanteessa.

gaalakollaasi.jpg

Palkintojenjakoa seurasin jonkun verran, harmikseni omat suosikkini eivät voittaneet kategorioissaan. Sain onneksi kuitenkin tavata muutaman "blogi-idolini", kuten tälle sanalle illan aikana naureskeltiin ja vaihtaa heidän kanssaan ajatuksia.

Tanssilattiaakin tuli kulutettua jonkin verran, mutta koska takana oli pitkä, pihatöiden täyteinen päivä (se kesäkeittiö-projekti etenee koko ajan!), olin aika poikki ja valmis lähtemään kotiin jo yhdentoista maissa. Kaiken kaikkiaan tosi kiva ilta ja kiitos ihanille seuralaisilleni ja upeille blogisiskoille, keitä illan aikana tapasin! <3