Kynnet ovat yksi tärkeimmistä kauneudenhoitooni liittyvistä asioista. Kauniit, huolitellut kädet ja kynnet ovat asia, johon ainakin itse kiinnitän huomiota myös muilla naisilla, ne kertovat kantajastaan paljon. Niiden ei suinkaan tarvitse olla rakennekynnet, vaan voivat olla lyhyetkin hyvin hoidetuttuine kynsinauhoineen, kauniisti viilattuine kynsineen ja ehkä lakkauksineen.

IMG_1153.jpg

Itselläni tosin rakennekynnet ovat ainoa "siisti" vaihtoehto. Omat kynteni kasvavat kyllä, niinhän ne kaikilla, mutta siihen se sitten jääkin. Ne liuskottuvat, katkeilevat, ovat ohuet ja hassunmallisetkin. Mitkään kovettajat tai muut piit ja kalkit eivät jeesaa. 

Olen täysin koukussa rakennekynsiin ja niiden myötä olen aikoinaan lopettanut kynsienpureskelun. Pidän siitä, että käteni ja kynteni ovat aina huolitellut ja laitetun näköiset, eikä minun tarvitse itse tehdä mitään. Kävin juuri kynsihuollossa ennen pääsiäistä ja halusin jotain tosi keveää ja kimaltavaa. Sitä sain! Liukuvärjättyä kultaa ja vedenvihreää. Nam.

IMG_1157.jpg

Keveää ja kimaltavaa perjantaita teille!
Minä taidan heittää illalla itsetehdyt pizzat uuniin ja jalat sohvalle. Tosin ekaksi käyn hikoilemassa salilla, niin on parempi omatunto:)