Eilinen migreenipäivä oli kyllä lannistava. Koko päivä meni töissä kuin sumussa, en uskaltanut tehdä äkkinäisiä liikkeitä ja yritin pysyä hissukseen, ettei pääkipu enää yltyisi. Pahin kipu lähti tarpeeksi suurella annoksella parasetamolia, mutta koko päivän oli olo kuin veitsen terällä. Oli pakko jättää urheilutkin väliin, vaikka olin pitkästä aikaa onnistunut varaamaan paikan tanssitunnille. Ei vain pystynyt menemään, sillä särky olisi yltynyt samantien.

IMG_1231.jpg

Kuvissa vähän eteistä ja hyvä esimerkki, kuinka helposti saa ilmettä muutettua ihan pikkujutuilla.

Hulluilta Päiviltä löytyi uusi juuttikassi tuohon Everyday Designin kivaan lehtitelineeseen. Se ruskea juutinvärinen olikin jo alkanut tuntumaan vähän tunkkaiselta, joten oli kiva yllätys löytää tuo valkoinen kassi hullareilta ihan ex tempore. Kassi maksoi 14,90, joten kovin hintava sijoitus ei ollut. 

IMG_1236.jpg

String-hyllyyn laittelin vähän simppelimpää ilmettä myös. Pajunkissat ja mustavalkoinen muna on muuten edelleen paikallaan, mutta haitanneeko tuo, sopii olla tuossa vielä pidempäänkin. 

IMG_1243.jpg

Portaat yläkertaan sijaitsee meillä keskellä asuntoa rajaten pienen eteisalueen omakseen, mutta ne eivät kuitenkaan blokkaa näkymiä. Yhdellä silmäyksellä näkee melkein koko alakerran ja siitä minä tykkään - mitä avarampaa, sitä parempaa.

IMG_1242.jpg

Ainoa miinus portaikossa on se, että ne ovat melko hämärät, sillä niihin ei yllä valo mistään ja koska asumme keskiasunnossa, ei portaikossa ole ikkunaa. Siellä palaakin usein isossa lyhdyssä kynttilä, jota voi turvallisesti polttaa huopapäällysteisilläkin portailla. Portaikko on muuten vilahtanut blogissa tasan kerran - ehkäpä katsellaan niitä tarkemmin joku päivä.

Onpa kivaa, että tänään on jo keskiviikko! :)