Jos kotini onkin aika väritön, vaatteissa voi välillä olla kirkkaitakin ylläreitä.

Korallin/lohenpunainen väri on tuntunut keväisin vaatteissa jo muutaman vuoden ajan tosi kivalta. Se sopii myös vaaleaan hipiääni ja hiuksiini oikein hyvin ja koska kyseinen väri on super pirteä, se tarttuu jo ihan mielenlaatuunkin.

20150305_101303.jpg

Pusero löytyi Lontoosta ja huivi on viime vuotisen New Yorkin reissun tuliaisia. Vielä menee tuollaiset vähän paksummat kaulaliinat, kohta pitää jo alkaa kaivamaan kevyempiä esille. Tänään yhdistin puseroon mustat pillifarkut ja konjakinruskeat saappaat. Mukava, värikäs, mutta silti työpaikalla hyvin toimiva asu, jos ei tarvitse ihmeemmin edustaa.

Mustista farkuista puheen ollen, häiritseekö ketään muuta niiden nopea haalistuminen...? Tuntuu, että niitä saa olla koko ajan uusimassa, sillä en voi kuvitellakaan käveleväni haalistuneissa farkuissa. Polvista ne tuntuu aina ekana haalistuvan oikein reippaasti, sitten saumoista. Dr. Denimiä on mainostettu haalistumattomina, no eipä nekään ole olleet sanansa mittaisia. Olen myös kokeillut värjäystä pesukoneessa. Se kesti tasan yhden pesuvälin ja ekan pesun jälkeen ne palautuivat koneesta taas haalistuneen harmahtavina. Taidanpa marssia ostamaan uudet. Taas.

Kivaa torstain jatkoa kaikille!
Meikäläinen painelee takapuolitreenin pariin duunista suoraan - vapiskaa pakarat!!