Hetkisen verran hieraisin taas silmiäni aamulla. Lunta. Maa valkoisena. Äh. Missä kevät?
Tämä ja ensi viikko on ihanan lyhyitä, väliin mahtuu joulun jälkeen heti vuoden toiseksi parhain juhla, eli pääsiäinen ja se jos jokin sai tuon keliperäisen harmituksen kaikkoamaan!

Mieli piristyy myös aina kauniista käyttöesineistä ja kokosinkin niistä ihan oman pienen kollaasin. Nämä ovat jo pidempään olleet sisustusunelmieni kohteina. Kaikki unelmat eivät aina toteudu, kuten vaikkapa K-tuoli, jota olen kuolannut vuosikausia, mutta jota en todennäköisesti tule koskaan ostamaan korkean hintansa takia. On kuitenkin pienempiä, vähän edullisempia haaveita, joita voisi pikkuhiljaa toteuttaa.

Vai mitä sanotte näistä?

sisustusunelmia.jpg


Upea Norm69 -valaisin. Olemme olleet ilman makkarin kattovalaisinta jo tosi pitkään. Pienen (puoli vuotta) kestäneen mietinnän jälkeen olen nyt päättänyt siirtää olkkarin valaisimen makkariin ja hankkia olkkariin uuden. Norm69 valikoitui olkkariimme modernista ilmeestään huolimatta tai ehkä juuri sen takia.  Se toisi varmasti vähän lisää särmää. Joskus täytyy miettiä kauan ollakseen varma päätöksestä ja mies jo kerkesi hermostumaankin, kun en osannut sanoa minkä valaisimen haluan ja sillä välin hän on penkonut vaatekaappiaan pimeässä...:)

Omaggio -maljakko. Yksinkertaisen kaunis. Ja raidallinen. Tahtoo. En tiedä miksi, mutta joka kerta kun näen kuvan tästä maljakosta, jään tuijottamaan sitä. Se on mielestäni vain niin upea.

1 x 2 Seitti -tyyny. Tämä tyyny on aina viehättänyt. Sopisi täydellisesti olkkariimme.

Valkoinen Pouf -rahi. Marokko-teema iskee edelleen ja vaikka suurin Pouf-mania onkin laantunut, tämä valkoinen yksilö saisi meiltä kodin hetimiten.

Kelpaisiko teidän kotiinne joku näistä omista haaveistani?