Viikonloppuna kodin valtasi uskomaton valon määrä ja se antoi hyvän mahdollisuuden kuvata taas kotia. Olkkaria ei muuten ole nähty tästä kuvakulmasta aiemmin blogissa, joten pääsen tarjoilemaan samalla teille ihan uuden kulman tuon ällistyttävän valon lisäksi! Tässä siis näkymä eteis-keittiöalueen suulta olkkariin päin, portaat yläkertaan jää vasemmalle puolelle, wc oikealle.

IMG_1050.jpg

Meidän olkkari on ihan hyvänkokoinen. Siihen mahtuu kaikki tarpeellinen ja aika monta isoa huonekalua, kuten piano, sohva, vanha kaappi ja manttelitakka, olematta kuitenkaan täyteen ahdetun näköinen. Vastoin Marko "Inno" Paasosen ajattelumallia, meillä kaikki kalusteet sohvapöytää lukuunottamatta kiertää huoneen reunoja. Itse nimittäin arvostan tilavaa keskilattiaa ja sitä, että huoneessa on myös tyhjää, eikä keskellä olkkarin lattiaa nökötä joku huonekalu.

IMG_1051.jpg

IMG_1053.jpg

Näissä kuvissa näkyy myös oikein hyvin tuo uusi olkkarin matto. Ai, että se oli sitten löytö! Se raikasti kivasti olkkaria ja toi keveämmän ilmeen. Tuntuu myös olevan hyvin helppohoitoinenkin! Askosta onkin tullut hyvä matonostopaikka, sillä viime kesänä rempan yhteydessä hankittu raidallinen Laituri -matto on myös Askosta.

IMG_1056.jpg

IMG_1059.jpg

Tämä sohvan vasen nurkkaus tuntuu muuten olevan yksi lempparikuvauskulmistani. Jotenkin siinä on kaikki omaa silmää miellyttävät asiat nätisti nipussa.

Nyt tuntuu muutenkin, ettei olkkarin ilmettä tarvitse muuttaa vähään aikaan. (Sanoo sisustusbloggaaja, heh... odottakaapa vaan.) Siinä on kaikki palikat nyt paikallaan ja oma silmä lepää tuossa rauhallisessa ja värittömässä tilassa. Kukilla saa kivaa piristystä aikaiseksi ja esim. pääsiäinen koristeineen tuo pientä vaihtelua somistukseen.

Sitä silmällä pitäen kävinkin eilen vähän ostoksilla... :)