Nyt en jaksa hauduttaa jalkojani paksuissa talvikengissä enää hetkeäkään! Olen pitänyt erilaisia talvisaappaita ja nilkkureita jaloissani lokakuusta lähtien ja nyt ne alkoi ahdistamaan. Jostain syystä kevyempi kenkäosastoni on ollut aina vähän heikonlainen. Tennareita ja ballerinoja löytyy läjäkaupalla, mutta jälkimmäisiä ei vielä voi pitää kelien puolesta ja ensiksi mainittuja en voi pitää töissä.

IMG_1041.jpg

Menin Sokokselle tietämättömänä 3+1 päivää -kamppiksesta ja kas, sieltä löytyi sopivat popot alesta. Ruskeat olivat tällä kertaa kivempi valinta, kuin musta. Mustana samat kengät näyttivät ihan vanhemman täti-ihmisen popoilta, ruskeana paljon trendikkämmiltä.

IMG_1043.jpg

Vapaa-aikaani kuuluu vääjäämättä tennarit, eikä kävelykengät ole todellakaan oma kuppi teetä, mutta työpukeutumisessa valitettavan välttämättömät. Väriltään uudet kevyemmät kengät sopivat täydellisesti MK:n laukun kanssa.

IMG_1048.jpg

Vielä kun saisi vaihtaa villakangastakin keveympään versioon, olisin onnellinen! Nahkatakkia en ole vielä uskaltanut ulkoiluttaa, ohuesta Korsin anorakista puhumattakaan, mutta ne hetket tulevat ihan kohta...!

Eiliseltä matto-ostosreissulta jäi käteen myös perunanarsisseja, jotain istutusta etuovelle olisi tarkoitus tehdä.

Aurinkoista päivää!