Tämä alkuvuosi on mennyt käsittämättömän nopeasti ja lähenevä kesä alkaa kovasti jo kummittelemaan mielessä. Pihasuunnitelmat käyvät kuumina ja siitä postailinkin jo Terassin laajennus -postauksessa. Lisää aiheesta on tulossa pian, sillä pitäähän se kesäkeittiö suunnitella ja kalusteet ja kaikki muu oheishärpäke. Tänä vuonna viimein pitkään vaivanneet terassi- ja piha-asiat laitetaan kuntoon!

Kesän loma-asioita on myös pitänyt ajatella ja koska viime kesänä kodin remontti nieli sekä lomat että rahat ja perinteinen lomareissu jäi tekemättä, tänä kesänä me lähdemme takuulla lekottelemaan ulkomaille altaan reunalle.

20140726_141750.jpg

Jostain syystä matkakohdetta oli vaikea valita tällä kertaa. Toisaalta halusimme päästä helpolla ja ottaa valmismatkan, toisaalta kartamme niitä, sillä emme useinkaan halua asustaa toisten suomalaisten kanssa isoissa hotellikomplekseissa. Omatoimilomalla hotelleiksi valikoituukin useimmiten jotain perheen pitämiä pieniä, somia hotelleja. Muistelen lämmöllä mm. Italian reissua parin vuoden takaa, kun emme koko viikkoon kuulleet sanaakaan suomea tai muita pohjoismaisia kieliä :) Omatoimilomat vaativat kuitenkin myös aina autonvuokrauksen ja tällä kertaa ratin takana istuminen ei huvittanut minua tai miestäni kumpaakaan. Siksipä päädyimme tuohon pakettimatka-vaihtoehtoon. Siinä on kaikki valmiiksi järjestettynä ja lomailu on helppoa.

20140723_142659.jpg

Kohteeksi valikoitui tällä kertaa Turkki. Myönnän rehellisesti, että olen aina vähän vierastanut Turkkia lomakohteena ja nämä tv-ohjelmat suomalaisista turisteista Turkissa eivät ole varsinaisesti toimineet kannustimena... :) Päätimme kuitenkin heivata ennakkoluulot nurkkaan ja antaa Turkille mahdollisuuden. Maa on meille uusi tuttavuus ja sekin painoi vaakakupissa. Haluamme mieluiten nähdä aina jotain uutta ja tuntematonta matkoillamme. Turkissa saa myös rahalle vastinetta ja neljän tähden hotelli irtoaa Turkissa samalla rahalla, kuin vaikkapa kahden tähden hotelli jostain muualta Euroopasta. Meidän hotelli sijaitsee Antalyan rannikolla Sidessä. Kuulen mielelläni kohteesta kokemuksia!

Tältä kesälomalta toivotaan lähinnä rentoa lekottelua altaalla hyvien kirjojen parissa ja paljon aurinkoa, joten se täyttynee Turkissa.

Joko teillä on kesälomat suunniteltu?