Kohta ne keltaiset kassit valtaa taas katukuvan! Kuvastoa on tullut plärättyä ja tällä kertaa sieltä löytyi useampia mielenkiintoisia juttuja, joita ajattelin käydä katsomassa.

Muutama Cristelle & Co:n musta-valkoinen paita osui silmään, näihin on hyvä yhdistää joku siistimpi neule ja menee työkäytössäkin helposti. Tuo Be Silly t-paita on taas muuten vaan, no, hassu! :)

Sisustuspuolelta kivoja juttuja on Tolixin jakkara. Se on niin ihana, mutta harmi, ettei sille oikeasti ole paikkaa kotona... Pentikin tabletit sen sijaan olisi tarpeellinen lisä keittiöön ja tuo ruskeanharmaa väri olisi juuri täydellinen! 

HP%20final.jpg

Lumin nahkalaukku on ykkösehdokkini näistä ostoksista ja jos se vaan näyttää livenä yhtä kivalta ja tuntuukin siltä, niin se kyllä lähtee mukaan. Olen mustaa nahkalaukkua vailla ja tuo laukun ulkonäkö leveällä hihnalla miellyttää kovasti!

Koska kesälomamatkakin on jo buukattu (tästä lisää myöhemmin), naisellinen lierihattu voisi olla ihana hellepäivän suoja! Oliivipuun käyn myös ostamassa heti! Edellinen ei yrityksistäni huolimatta elpynyt talven jäljiltä, joten uudelle on tilausta.

Kuvastosta löytyi lisäksi pari muuta vaatetta, jota ajattelin vilkaista. Onneksi työpaikkani on parin askeleen päässä Stockalta, joten ennen töihinmenoa kerkeää hyvin piipahtaa hulluttelemassa. :)

Löysitkö sinä jotain kivaa kuvastosta?