Sairastuvalta terve!

IMG_0890.jpg

Täällä pidetään kaikki sormet ja varpaat polvia myöten ristissä, ettei muun perheen sairastama kuumetauti iskisi myös allekirjoittaneeseen!

Mies on sairastanut keskiviikosta lähtien ja parhaimmillaan kuume käy yli 39 asteen. Tytär sairastui lauantaina ja heitti melkein yhtä kovan kuumelukeman mittariin. Nyt molemmilla kurkku kipeä, nuha ja yskä. Ei tätä voi kauheasti vältellä, saman katon alla kun asutaan ja ollaan, mutta jospa väistäisi luodin jollain ihmeen kaupalla? :)

IMG_0891.jpg

Maaliskuuta eletään ja kalenterin uusi sivu pääsi esille. Siinä on leskenlehtiä. Ai, että odotan hetkeä, kun ojanpenkalta bongaa ekat leskenlehdet! On ollut niin keväiset ilmat ja lumet ovat kovaa vauhtia haihtumassa, että pakostikin sitä alkaa odottamaan kevättä ja sen suurinta juhlaa, pääsiäistä.

IMG_0892.jpg

Reipasta alkua maaliskuulle!