Ei pitänyt, mutta kun teki mieli!

IMG_1014.jpg

Siinä se nökötti Askossa alennettujen mattojen pinossa ja osui silmääni heti. Oli pakko ostaa se, sillä olin jo lopen kyllästynyt paksuun, talviseen ryijymattoon.

Tässä on hillitty musta-valkoinen väritys, joka näissä kuvissa näyttää vaaleammalta kuin onkaan. Yritän viikonloppuna ottaa paremmat kuvat, kuin nämä kiireessä napsitut. Eikö muuten olekin ihanaa, kun valoa on jo niin paljon, että kuvia pystyy napsimaan vielä kuudelta illalla! :)

IMG_1012.jpg

Terttuneilikat ovat reilu viikon vanhoja ja vielä ne kukkii kauniisti. Hillityn värisen sisustuksen pariksi käy hyvin voimakkaat ja räikeätkin kukat.

IMG_1015.jpg

Nämä viime päivät ovat olleet kyllä ihan kamalia. Alppi-väsymys verottaa vieläkin ja univelkaa ei ole saanut tasattua stressin ja älyttömien raskaiden työpäivien takia. Toimistossamme on ollut valtaisa pintaremontti ja kalusteiden uusinta ja päivät ovat olleet pitkiä ja rasittavia monin eri tavoin. Eilen menin nukkumaan puoli kahdeksalta illalla - ajattelin, että nyt saan nukuttua oikein tosi pitkät yöunet ja herään aamulla levänneenä. Ja ketut! Heräsin puolilta öin, ihan kuin päikkäreiltä ja sen jälkeen valvoin n. 3,5 tuntia. Jep... olin siis melkoisen kaukana virkeästä kun heräsin jälleen aamulla n. 3 tunnin unien jälkeen. Olen lisäksi saanut alppireissulla kylmää ja ääni jäi jonnekin vuorille. Puolivaloilla on siis tämä viikko vedelty.

Mieltä piristää kuitenkin tuo upea matto! Kodin ilme muuttui taas kertaheitolla! Joskus Ex Tempore ostokset on ihan parhaita! :)