Sanokaa mitä sanotte, mutta päätökseni poistaa viime kesän remontin yhteydessä keittiöstä verhotanko, oli parhaimpia sisustuspäätöksiäni aikoihin!

IMG_9779.jpg

Kuten kuvasta näkyy, keittömme on osittain madallettu huoneistokohtaisen ilmastoinnin putkien sun muiden takia. Pitkät sivuverhot madalsivat ilmettä edelleen ja kappaverholla oli vielä pahempi vaikutus. 

IMG_9782.JPG.jpg

Pidän luonnonvaloa korkeassa arvossa ja varsinkin näin talvisaikaan (vaikka päivät pidentyneet jo ovatkin), päivänvaloa ei voi saada tarpeeksi. Tykkään niin kovasti tästä valoisasta keittiöstämme ja verhojen poisto maksimoi valonmäärän.

Kotimme värit - musta, valkoinen ja harmaa saavat keittiössä kaverikseen ripauksen lämpöistä puuta työtasoista ja pienistä tavaroista.

IMG_9790.jpg

Ihan naurattaa tuo meidän vanha herra. Kova ääneen valittaminen aina, kun otan kameran esiin, silti  pakko tunkea joka kuvaan. Tässä tuli hirveä tarve mennä juomakupille juuri kriittisillä kuvaushetkillä, joten tarjolla herran takapää :)

IMG_9793.jpg

Meillähän ei ole muuten muuallakaan, paitsi tyttären huoneessa verhot. Makkarissa on vain pimennysverho, sieltäkin poistin seinien maalauksen yhteydessä tangon viime kesänä. Tyttären huoneessa on hänen toiveestaan tanko ja sivuverhot.

Olohuoneessa on ainoastaan lamelliverhot, jotka nekin suljetaan vain yön ajaksi.

Kiinnostaako muuten nähdä niistä lisää?


PS; Muistattehan Deko-lehtiarvonnan?? Vielä huomisen, tiistain ajan voimassa! Osallistu tästä linkistä.