Kunpa jokainen aamu alkaisi, kuin sunnuntaiaamu; kiireettömästi auringon paistaessa, koko perheen ollessa yhdessä ruokapöydän ääressä hyväntuulisina nauttien herkuista.

IMG_9774.jpg

Meillä eilisaamu alkoi amerikkalaisissa tunnelmissa. Tein aamiaiseksi pan cakeseja. Tykötarpeina luonnollisesti ehtaa vaahterasiirappia, mutta koska minä tahdon makeiden pannareiden rinnalle jotain raikasta, luonnonjogurtti ja tuoreet marjat ovat hyvä lisä.

IMG_9764.jpg

Pannariohje on ihan mahtava, sillä saa ihanan kuohkeita ja maistuvia pannareita. Koostumus ei kärsi edes gluteenittomista jauhoista.

IMG_9769.jpg

Pannariaamu on hyvä aamu! :)

Katselin aiemmin bloginaapurini Willa Olivian New Yorkin matkakuvia. Tuli kamala kaipuu tuohon kaupunkiin, joka varasti sydämeni. Ihania matkamuistoja tuli mieleen ja piti ihan alkaa katselemaan omiakin kuvia ja postauksia. (Ne löytyy tunnistepilvesta NYC -tägin alta.)

Myös pannareita tuli syötyä tuolla matkalla. :)

IMG_9775.jpg

Makoisaa maanantaita kaikille!