Tänä aamuna meillä on herätty perhoset vatsassa ottamaan meikkaaja-kampaajaa vastaan puoli yhdeksältä aamulla. Tänä aamuna meillä sujahdetaan kauniiseen tanssiaispukuun ja seistään ulkona hangessa kameralle poseeraten.

Tänä aamuna tyttäreni heräsi Vanhojen Tanssi -päiväänsä.

IMG_9863.jpg

Äitinä en voisi olla ylpeämpi kauniista tyttärestäni <3
On vaikea uskoa, että hän on jo liki aikuinen. Mihin kaikki vuodet ovat vierineet??

Illalla pääsemme katsomaan koululle tansseja. Tänään päivällä he esiintyvät ensin koulun oppilaille ja sen jälkeen he lähtevät läheiselle palvelutalolle ilahduttamaan asukkeja tansseillaan. Miten mahtava ja uniikki päivä tämä onkaan nuoren elämässä! Jos tytär sallii, ehkä julkaisen pari kuvaa hänen puvustaan ja kampauksestaan vielä myöhemmin lisää.

Mahtavaa perjantaita kaikille! Meillä ainakin on ainutkertainen päivä ja ilta!!