Pyykinpesukone ei ehdi laulamaan sitä tahtia, kun meikäläinen kuluttaa treenivaatteita. Pitikin käydä vähän hakemassa täydennystä treenikamppeisiin ja ah, mitä herkkuvärejä kaupoissa on tyrkyllä!

Vaatteilla on suuri merkitys omaan motivaatioon. Jotenkin hyvin istuvissa ja iloisen värisissä vaatteissa treenikin kulkee paremmin! Lisäksi tekniset materiaalit tekevät treenistä myös mukavamman tuntuisen, josta ehdottomasti plussaa.

IMG_9634_2.jpg

Minä löysin uusia treenikuteita niinkin yllättävistä paikoista kuin Lindex ja Gina Tricot! Herkullinen persikanvärinen toppi oli must! Harmaa taas mielestäni aika cool muuten vaan.

IMG_9626.jpg

Ihanat musta-valkoiset treenipökät löytyi Lindexistä. Olen kokeillut monia ihonmyötäisiä treenitrikoita, mutta yksi ongelma on ollut kaikissa; törkeän kireä vyötärökumppari. Vatsanseutuni on ollut ongelmallinen lapsesta saakka - mitkään housut, hameet tai muut eivät saa yhtään tuntua vatsan iholla. Maha tulee välittömästi kipeäksi, jos sen kohdalla tuntuu yhtään housujen tai hameiden tai sukkahousujen vyötärö. Käytänkin aina esim. super low -vyötäröllä olevia farkkuja ja kotona kotihousut pitää kiskoa alemmas, ettei mahan kohdalla ole vyötärönauhoja tai kumppareita. I´m funny that way :)

Siksipä kiljuin riemusta, kun Lindexin trikoot olivat kireät, niin kuin kuuluu, mutta vyötäröpä olikin säädettävissä nauhoilla! Ei tarvitse murehtia vatsakivuista näissä pokissä! Lisäksi tuo villi kuvio on vain plussaa. Pirtsakat urheiluliivit löysin Ginasta.

IMG_9628.jpg

Joulupukki toi myös ihanan pinkin treenipaidan. Käytän pitkähihaisia paitoja yleensä joogassa - loppurentoutumiseen tarvitsee aina pukea pitkää päälle.

IMG_9632.jpg

Kyllä näistä vaatteista saa hyvää lisä-energiaa!

Enää puuttuu ne tossut, vähän kutkuttaisi tilata jotkut ihanat värikkäät treenikengät, mutta taidanpa kurkata ensin Lontoon putiikit muutaman viikon päästä, jos sieltä vaikka löytyisi.