Pidän huolitellusta ilmeestä. Meikkaan joka päivä töihin ja vapaallakaan en lähde kauppaan ilman peiliin vilkaisua, aurinkopuuteria ja kulmien laittoa. Äitini on aina ollut huoliteltu. Muistan lapsesta saakka hiustenlaitot, meikkaukset, asujen valinnat sun muut ja itsestään huolehtiminen on varmasti tullut jo äidinmaidossa.

kynnet%201.jpg

Oma itsevarmuuteni tulee pitkälti siitä, että on hyvä olla. En lähde tässä nyt sen syvällisimpiin asioihin, että kauneus tulee sisältäpäin ja hyvinvointi terveellisistä elämäntavoista ja sen sellaista, vaan puhun ihan ulkoisista seikoista. Hyvä olla ulkoisesti tarkoittaa itselleni laitettuja hiuksia, ehostettuja kasvoja ja vaatteita, joissa viihdyn ja jotka istuvat päälläni. Jos tukka on likainen ja roikkuu epämääräisesti, ylöspäin kuroutuvaa paitaa tai hameen helmaa saa nykiä koko päivän alaspäin tai ripsiväri on valunut poskille, olo on kaikkea muuta kuin hyvä ja itsevarma.

Omat kauneusrutiinini vievät aamuisin puolisen tuntia. Jos on pakko, selviän sängystä ylös ja ovesta ulos meikattuna ja hiukset laitettuina n. 20 minuutissa. Pommiin nukuttuani tämä on testattu usein :) Hiustenlaitolla en tarkoita juhlakampauksia, vaan se voi olla ponnari, mutta se näyttää laitetulta, ei nopeasti sutaistulta, kuin menisin suihkuun, enkä haluaisi kastella hiuksiani. Meikillä en tarkoita iltabileiden sotamaalia, vaan meikkivoiteella kevyesti sudittuja kasvoja, varjostuksia, rajauksia ja kulmienlaittoa poskipunineen ja ripsareineen.

kynnet%202.jpg

Yksi tärkeimmistä kauneudenhoitooni liittyvistä asioista on kädet ja erityisesti kynnet. Minulla on ollut rakennekynnet jo 10 vuotta muutamalla tauolla. Olin ennen kynsienpureskelija ja kynsinauhojen rapsuttelija, eikä kynteni kestä mitään, vaan katkeilevat ja liuskottuvat. Pidän siitä, että kynteni näyttävät rakennekynsien ansiosta aina hyviltä, kädet hoidetuilta ja kynsinauhat ovat kunnossa ilman kynsitikkuja tai kuivuneita ja haljenneita nauhoja. Rasvaan myös käsiäni usein ja pidän ne kosteutettuina, sillä käsien iho ei valehtele ja niistä näkyy ikävuodet ja kaltoinkohtelut. Viimeksi kynsihuollossa laitatin pitkästä aikaa klassiset ranskalaiset valkoisilla kärjillä ja pientä ekstraa hempeän vaaleanpunaisesta glitteristä. Taas on kynnet fiksattuina seuraavat 4 viikkoa.


On muuten ihan käsittämätöntä, että tänään on torstai! Päivät ovat menneet niin sekaisin kaikista pyhäpäivistä. Tänään nappaan taas joogamaton mukaan ja lähden etsimään mielenrauhaa joogatunnille.
Mukavaa päivää kaikille. <3