Tähän mennessä kaikille lukijoilleni on lienee käynyt selväksi jatkuva, alati kasvava, eikä koskaan laantuva matkakuumeeni. Yksi matka on aina toteutuksen alla, toinen suunnitelmissa ja kolmas vähintään haaveissa. Helmikuussa lähdemme koko perheen kaupunkilomalle Lontooseen ja sitä odotankin jo kieli pitkällä! Kesälomamatkakin jo siintää kaukaisessa horisontissa ja vaikka "To visit" -listani on pullollaan kohteita ympäri maailmaa, tällä kertaa on tuntunut jotenkin tosi vaikealta miettiä, minne kesällä lähdettäisiin reissuun.
Lähelle vai kauas?

matkamessut.jpg

Helsingin Messukeskuksessa avautuu torstaina Matkamessut (yleisölle avoinna pe-su) ja me lähdemme koko perheen voimin katsastamaan messujen tarjontaa. Toivottavasti siellä ei ole mitään ihania messutarjouksia, ennen Lontoon reissua ei kuitenkaan lompakko anna myöten sijoittaa uuteen matkaan, joten me menemmekin ensisijaisesti hakemaan messuilta inspiksiä ja ideoita uusista kohteista, ei niinkään varsinaista matkaa ostamaan.

Olen aiempinakin vuosina vieraillut Matkamessuilla, joskaan en pariin viime vuoteen, sillä en tuntenut saavani niistä mitään irti. Toivottavasti tänä vuonna messut antavat parastaan! :)

Oletko sinä menossa matkamessuille?