Yhteen aikaan meillä oli tapana tehdä joka viikonloppu herkkuiltapala. Se tarkoitti pöytään katettuja erilaisia herkkuja, vähän tapas-henkisesti, joita sitten naposteltiin hyvää leffaa tai telkkaria katsellen. 

Lauantaina teimme pitkästä aikaa niin. Ensin käytiin saunassa ja sitten laitettiin pöytä koreaksi olkkariin. Tarjolla oli prosciuttoa, salamia, pikkukurkkuja, gryere-juustoa, mozzarella-helmiä, itsetehtyjä perunalohkoja ja kermaviilikastiketta, patonkia, päärynänlohkoja, kirsikkatomaatteja, fetaa...

Hetken päästä napa naukui...

IMG_9517.jpg

IMG_9526.jpg

Tänä viikonloppuna ei kerennyt treenaamaan. Toisaalta alla oli nejän päivän putki, joten tauko tekee aina hyvää. Tämän päiväinen kävelylenkki tuli jotakuinkin suoritettua Matkamessuilla osastojen välissä ja ihmismassan keskellä. Jotain ideantynkää sieltä kesälomaa ajatellen tarttui matkaan... :)

Kivaa iltaa kaikille!