Hyvää tätä vuotta kaikille! :)

IMG_9200.jpg

Tänä aamuna nukutti herkullisen pitkään ja parasta oli, kun päälle unohtuneen herätyskellon, joka sitkeästi pirisi klo 6.30, sai lyödä kiinni, kääntää kylkeä ja jatkaa unia. Joinain arkiaamuina olisi valmis myymään vaikka mummonsa, että saisi tehdä noin. 

IMG_9205.jpg

Eilinen Uusi Vuosi vietettiin rauhassa kotona kaksin leffojen ja saunan parissa.

IMG_9190.jpg

IMG_9214.jpg

Mies oli ostanut sittenkin parit raketit ja ammuimme ne ilmaan vuoden vaihtuessa. Siideri oli tosi kylmää hangessa seistyään, mutta ihan shampanja-pullon korkkaamiseen ei päästy, se tuntui kaksin jotenkin "tuhlaukselta", joten tyydyin pariin saunasiideriin. Joulusta jäi pari jätkänkynttilää, sytytimme ne etuovelle palamaan Uuden Vuoden kunniaksi.

IMG_9196.jpg

Raketteja on mukava katsella, ne ovat kyllä upeita ja pari kivaa kuvaakin sain tallennettua. 

IMG_9256.jpg

IMG_9271.jpg

Omistimme yhden raketin tyttökoiramme muistolle. Usein sanotaan, että koiran menettäessään suru on yhtä kova, kuin rakkaan läheisen menettämisessä. Ja miksi ei olisi - meillä koirat ovat yhtä kuin perheenjäseniä ja suru menetyksestä on ollut kova.

IMG_9282.jpg

IMG_9283.jpg

Tuli hassu olo tästä vuoden vaihtumisesta jo päivällä töissä. Jotenkin haikea. Tuntui siltä, että nyt koiran menetys jää historiaan ja se tuntui pahalta. En oikein osaa selittää tunnetta, mutta hieman se laittoi nieleskelemään kyyneleitä. Sillä ihan yhtä voin muistella rakasta ystävää myös tänä vuonna <3

IMG_9332.jpg

IMG_9315.jpg

Reipas kävelylenkki tänään teki hyvää eilis-illan löhöilyn jälkeen. Aivot jotenkin tarvitsi raitista ilmaa ja tuulettumista. Viimeiset joulukoristeet ovat saaneet kyytiä ja jäljellä on joulukuusi. Se saa lähtöpassit lauantaina, kun tytär tulee kotiin. Sitten onkin ihanan "koruton" ja "tyhjä" fiilis kotona runsaan koristekauden jälkeen. Tulee sekin tarpeeseen.

Tänään on ollut ihan sunnuntai-olo, miten mahtavaa, että huomenna onkin perjantai ja taas kaksi vapaapäivää edessä!

Oikein hyvää vuoden ensimmäistä päivää! :)