Eteisen sisustaminen on kyllä vaikeinta ikinä!

Olen pyöritellyt tuhat kertaa tuon eteisen toimintoja, tarpeita ja pohjapiirustusta päässäni ja pohtinut ja miettinyt. Pikkuhiljaa ajatukset ovat selkiytyneet ja toivottavasti tämän kevään/kesän aikana tuokin osa kodista saadaan kuntoon.

Meillä on asunnon alkuperäinen eteiskaapisto jäljellä, joka on muutoin oikein hyvä ja palvelee tarkoituksessaan, mutta jostain syystä takkeja varten olevaan syvennykseen ei ole kuulunut kaapinovia. Tämä on suorastaan naurettavaa, sillä eteis -ja keittiötilamme on yhtenäistä ja kuka muka haluaisi katsella märkiä takkeja ruokapöydästä käsin?

IMG_7405.jpg

Komerossa on pitkään ollut valkoiset puuvillaverhot näkösuojana ja ne ovatkin olleet tosi kivat. Tähän asti. Viime kesän remppa ja huonekalujen uusinta nieli aika hyvin tilit tyhjiksi ja niinpä jäin silloin nuolemaan näppejäni eteisen komeron peiliovettamisen suhteen. (Tuo ei lienee sana, mutta menköön.) Alunperin oli tarkoitus korvata verhot saranaovilla, mutta mittatilaustyönä oville tuli mielestäni melko kohtuuton hinta.

Pohdittiin miehen kanssa tilannetta äskettäin uudelleen ja todennäköisesti poistamme kaikki harmaat ovet ja laitamme koko komeroiden matkalta peililiukuovet, eikä vain puuttuvien kaapinovien osalta. Tällöin liukuovet saattaisi löytyä myös standardikokoisina, toisin kuin saranaovet, jolloin hintakin olisi maltillisempi kuin teetettävissä versioissa.

Kuvassa näkyvien valkoraamisten peililiukuovien kaltaiset voisivat olla oikein hyvä vaihtoehto meille. Myös jotain lankakorisäilytyssysteemiä voisi samalla miettiä liukuovien taakse.


eteiseen.jpg

Onko kellään ehdottaa hyviä peililiukuovia?

Kivaa perjantaita kaikille!