Vihdoin se riivatun H&M paketti tuli! Olen aiemminkin harmitellut kyseisen putkan toimitusaikoja, jotka venyvät ja vanuvat ja yhdessä vaiheessa jo päätin, etten tilaisi sieltä enää mitään, vaan jos tarvitsisin jotain, hakisin sen myymälästä. Harmi, ettei myymälästä saa aina kaikkia samoja, kuin verkkokaupasta...

Vihdoin sain kotiin keväisemmän ilmeen ja tässä siitä pieni pilkahdus. Loput esittelen, kunhan viikonloppuna olen kotona päivänvalon aikaan, näitä pimeitä kohinakuvia ei pahemmin viitsi esitellä.

IMG_9536.jpg

Takana on kaksi päivää koulutusta. Olen ollut opiskelemassa työssäni tarvitsemaani taitto-ohjelmaa ja pää on täynnä tietoa! Ihan mahtavaa oppia uusia, tärkeitä taitoja, mutta aivoissa on kunnon overload. Ja mikä olikaan parhain keino sen nollaamiseen? No, nyrkkeily!! :) Selkä on kipeä ja kädet särkee hartioista ranteisiin, mutta fiilis on ihan mahtava. Nyrkkeily on ihan uusi aluevaltaus ja se on kyllä tosi vaikea ja tekninen laji.  Palailen urheilu-asioihin myöhemmin, nyt iltapalaa nassuun ja unten maille!

Ihanaa iltaa kaikille. <3