Jostain on löytynyt tähän uuteen vuoteen älytön määrä virtaa! Olen saanut parissa viikossa aikaan oman hyvinvointini suhteen enemmän asioita, kuin koko viime syksynä. Jos vertaan itseäni viime syksyyn, olen kuin eri ihminen! Olen ihan varma, että tämä energia kumpuaa uuden vuoden uusista asioista, joihin halusin panostaa:

1. Sokerilakko ja sitä myöten siistiytynyt ruokavalio
2. Lisääntynyt liikunta
3. Uusi asenne

1.jpg

Sokerilakko on toiminut täydellisesti ja täydellisen kivuttomasti. Sokeria ei tee mieli lainkaan! Pari kertaa on tullut väsyneenä illalla hetki, jolloin normaalisti olisi suklaa maistunut. Himo on laantunut ennen kuin olen kerennyt ajattelemaan asiaa sen enempää. Liikuntapuoli sujuu sekin kuin tanssi - virtaa riittää tekemään 5-6 treenikertaa viikkoon ja se jos mikä, lisää tätä energian määrää entisestään! Viime lauantaina vietin lepopäivää ja päivä hurahti sisätiloissa. Sunnuntaina oli heti niin ällöttävän laiska ja flegmaattinen olo, että oli pakko lähteä tarpomaan hankeen kävelylenkkiä.

3.jpg

Eniten tekemistä onkin tuolla kolmannella osa-alueelle. Uuden asenteen löytäminen ja ennen kaikkea sen säilyttäminen on suurin haaste. Kärsimätön-minä yrittää usein ottaa niskalenkin zen-minästä. Stressittömämpi ja rauhallisempi asenne on todellakin helpommin sanottu kuin tehty. Viime syksyn paineet ovat edelleenkin olemassa ja vaikka loppuvuosi olikin positiivisempi ja asiat kääntyivät parempaan, uusi vuosi toi taas muistutuksen siitä, että saman vuoristoradan kyydissä ollaan edelleen. Nyt on vuorossa taas alamäki, joka tuli pienoisena negatiivisena yllätyksenä. Asenne on ruuvattava uuteen uskoon ja uuteen malliin. Zen-minällä on tosiaankin töitä tehtävänä!

Olen taas päivittänyt muutamia tilanteeseen sopivia voimalauseita ja kuvia Pinterest -kansiooni, josta oheisetkin kuvat löytyvät. Tuo tähtien katselu -lause on kyllä niin hitsin osuva. Kunpa tuon muistaisi aina allapäin tai kiihtyneessä mielentilassa ollessaan.

Voimaa ja energiaa kaikille tähän torstaihin. <3