Pari talvikodin sisustus-postausta on jo ilmestynyt tekstiileistä täällä ja täällä, jatketaan vielä yhden somistusjutun verran.

Jo parin vuoden ajan minulla on ollut joku viehtymys erilaisia sarvipäitä kohtaan; peurat, hirvet, porot sun muut näyttävät silmissäni tosi kivoilta! Ja tuohan ne mukavasti myös vähän talvista ja jouluista fiilistäkin. Tänä jouluna sarvipäät ovat vallanneet kotimme ihan kokonaan!

IMG_8589.jpg

Amsterdamista löytyi tämä ihana peuratyyny, jota en vielä olekaan shoppailupuolesta esitellytkään. Tyyny löytyi mykistävän upeasta RAW Home Materials -kaupasta, (esittely kaupasta täällä!) ja sai paikan ikkunan edessä olevalta penkiltä.

IMG_8591.jpg

Käytyämme ostamassa talvisen maton Hobby Hallista, löytyi sieltä myös pari sarvipäätä kotiin viemisiksi. Toinen tyynyn muodossa, joka tuossa mattopostauksessa jo vilahtikin ja toinen figuurin muodossa.

IMG_8459.jpg

Saksanhirvi-figuuri sai kunniapaikan seinäritilästä. Kiinnitystapa ritilään osoittautui hieman haasteelliseksi, joten minä sidoin sen nauhalla säästääkseni sekä ritilää että figuuria suuremmilta jäljiltä. Niinpä hirvellä on nyt kaunis rusetti kaulalla :)

Tähän seinäritilään minulla on vielä yksi jouluinen lisäys tulossa - katsotaan saanko sen toteutettua ajattelemallani tavalla.

Löytyykö teiltä sarvipäitä kotoa?