Tällä kertaa vähän realistisempi toivelista verraten "Taivas rajana"-postaukseen, jossa sai haaveilla oikein isosti ja ilman rajoitteita.

Minä toivon joka joulu jonkun kirjan tai kaksi, lämpimiä sukkia ja suklaata.
Sinäänsä olen aika helppo tapaus.

 

x-mas.jpg

 

Tänä vuonna toivomuslistalla on ehdottomalla ykkössijalla Teresa Välimäen Hyvää Joulua -ruokakirja. Selasin kirjaa kirjakaupassa ja huokailin ihania kuvia ja herkullisia reseptejä. Kirja sopii niin joulunodotukseen, itse juhlaan kuin viikkoihin joulun jälkeenkin. Odotan jo kieli pitkällä haistavani tuoreen painomusteen tuoksun selatessani kirjaa joulunpyhinä pehmoisessa oloasussani, Fazermintit huulessa ja pörrösukat palelevissa jaloissani.

Tänä vuonna toivon myös Kastehelmi-tuikkuja. Kirkasta ja huurteista. Lisäksi toivon saavani uuden juomapullon treenejä varten. Muovipullot eivät ole kovin hyviä tai hygieenisiä, niinpä tuollainen lasinen pullo, jonka voi pestä myös astianpesukoneessa, olisi ideaali ratkaisu.

Mitä muiden lahjoihin tulee, olen jo hankkinut osan ja sen lisäksi tämän vuoden itsetekemäni lahja on huomenna menossa toteutukseen.

 

Mitä sinä toivot lahjaksi tänä vuonna?

 

*kuvat lainattu linkkien takaa