Joulukuu. Minulle yksi tärkeimmistä vuodenajoista jo ihan kulman takana. Oli jotenkin ihan erityisen tunnelmallista kävellä äsken vielä pimeässä töihin Hgin Aleksanterinkatua pitkin jouluvalojen alla, Stockan jouluikkunasta kaikuvien joululaulujen säestämänä. Väkisinkin laittoi suun hymyyn. Pakkasta on rapsakat 6 astetta, enää puuttuu lumi.

IMG_8368.jpg

Niin se tapahtuu joka vuosi. Joulu rakennetaan pala palalta ja koristeita ja muita jouluisia ja talvisia juttuja otetaan esille vähitellen. Tällä kertaa jouluilmettä lisättiin kotiin vanhan liinavaatekaapin päälle.

IMG_8358.jpg

Iso paperitähti, Milk, Kivi-tuikut ja raikkaan vihreä amaryllis, joka on kyllä joulukukista se oma lemppari, ehdottomasti. Kuva on otettu jokunen päivä sitten, nyt tuo amaryllis itseasiassa kukkii jo todella kauniisti. Valkoiset isot kukat ovat kyllä upean näköisiä!

IMG_8363.jpg

IMG_8372.jpg

Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää kaikille! <3