Jokainen lapsi ansaitsee jouluna edes yhden paketin.

joulupuu.jpg

Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa lahja niille lapsille, jotka muuten jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Helsingissä on n. 8500 lasta ja nuorta lastensuojelun piirissä. Joulupuu-keräykseen annetut lahjat jaetaan suoraan niitä tarvitseville sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä tai kuluja. Vastaanottajat ovat lastenkodeissa tai sijaisperheissä asuvia tai vähävaraisten perheiden lapsia.

Osallistuin keräykseen ensi kertaa viime vuonna ja halusin tehdä sen myös tänä jouluna. Aika helppo tapa saada jollekin pienelle tai vähän vanhemmallekin lahjansaajalle iloinen mieli. Ja saahan sen samalla itsellekin, tottakai!

Jos sinä kiinnostuit keräyksestä ja haluat kantaa kortesi kekoon, tutustu ihmeessä keräykseen ja ohjeisiin lahjan toimittamiseen tarkemmin esim. täällä. Keräys jatkuu aina 18. päivään asti. Vielä kerkeät siis mukaan jakamaan hyvää joulumieltä.

Joulu on antamisen aikaa. Kaikin tavoin. <3